Lid worden

Wil je graag lid worden van Natuurpunt Aalter? Onze leden krijgen 4 keer per jaar Natuur.blad in de bus en 4 keer per jaar het tijdschrift van Natuurpunt en Partners Meetjesland, met een middenkatern van Natuurpunt Aalter.

Lidmaatschap kost € 27 per jaar. Als nieuw lid krijg je een welkomstpakket.

Lid worden kan via volgende deze link.

Leuke voordelen voor leden van Natuurpunt:

Welkomstpakket

Als nieuw lid ontvang je een welkomstpakket met de fraaie Natuur.gids met daarin 66 uitgestippelde wandelingen en fietstochten in de mooiste natuurgebieden van België, het meest recente Natuur.blad, je lidkaart en de Natuurpuntsticker!

Korting bij onze partners

  • 10% in de Natuur.winkel
  • 7% bij A.S. Adventures
  • 10% bij Schoenen Torfs
  • ...

Het aanbod aan voordelen bij onze partners wordt steeds groter! Ontdek het volledige aanbod.

Hernieuwing lidmaatschap

Lid blijven kan door je lidgeld (€ 27 / jaar voor het hele gezin) te storten op rekening IBAN: BE17 2300 0442 3321, BIC: GEBABEBB van Natuurpunt, Coxiestraat 11, 2800 Mechelen, met vermelding "Hernieuwing lidmaatschap".

Maak Natuurpunt blij, doe er een domi bij

Domiciliëring van het lidmaatschap is voor een vereniging een belangrijk middel om kosten te besparen. Het lidgeld wordt automatisch geïnd (er is geen brief met overschrijvingspapier meer nodig) en als u al vergeet te hernieuwen, hoeft er daarna geen herinneringsbrief meer gestuurd. 53% van onze Aalterse leden betalen reeds op deze manier.

Vergeet nooit meer je lidgeld te betalen! Vul onderstaande formulier in en stuur het op naar Natuurpunt, Coxiestraat 22, 2800 Mechelen. De betaling volgt dan automatisch. Een overschrijving is niet meer nodig!

Onze vereniging groeit

Vandaag telt Natuurpunt Aalter 440 leden. Gemiddeld hebben we het voorbije decennium jaarlijks 24 nieuwe leden geworven. Weinig verenigingen kennen zo’n duidelijke groei. Hoe meer leden we hebben, hoe meer natuur we kunnen beschermen. En dat is vandaag broodnodig!

440 leden betekent dat ruim 5% van de Aalterse gezinnen lid zijn van Natuurpunt. Dit is voor ons geen einddoel. Er zijn afdelingen in Vlaanderen die 9% van alle gezinnen lid maakten. Het is duidelijk dat ook uw steun in de toekomst belangrijk is. Twijfel niet. Vernieuw nog vandaag je lidmaatschap.

Je kan nog meer doen. Heb jij ook zo’n buurman, nichtje, collega of kennis die net als jij geeft om de natuur, die óók achter natuurbescherming staat en die nog geen lid is van Natuurpunt? Overtuig hen NU! Op die manier help je Natuurpunt groeien en vooral zorg je voor meer natuur.